Call us

Danilith Ontzorgt

Stap voor stap, samen naar uw droomwoning

1

verkennend gesprek

ditiseenfoto

Stap 1 – verkennend gesprek

U wordt vrijblijvend door een adviseur geïnformeerd en rondgeleid. U ziet exact wat u krijgt en welke opties Danilith te bieden heeft. Wij brengen uw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens stelt Danilith een offerte op maat op die binnen een door u gesteld budget blijft. Bent u akkoord dan leggen wij de offerte met u vast, zodat wij aan het werkelijke ontwerp kunnen starten met ons team van architecten. Heeft u al een ontwerp? Prima … daar kunnen we zeker iets mee! Zodra u akkoord bent met het ontwerp, zal onze architect uw ontwerp indienen bij de gemeente (Welstand / Vooroverleg).

2

het ontwerp - keuze - materialen

ditiseenfoto

Stap 2 – het ontwerp - keuze - materialen

Na goedkeuring wordt uw ontwerp wordt omgezet in een technische bouwtekening, en samen met één van onze projectmanagers bespreekt u alle gewenste zaken aan de binnen- en buitenzijde van uw woning zoals gewenste aansluitpunten (elektra / sanitair / verwarming), de trap, de binnendeuren, de vensterbanken en uw keuken- en badkamerplan tijdens de keuzedag. U kunt niets vergeten! Wij zorgen er samen voor dat alle details worden doorgenomen en dat het plaatje compleet wordt. Zodra u akkoord bent zullen wij de definitieve aannemingsovereenkomst opmaken.

3

vergunning

ditiseenfoto

Stap 3 – Vergunning

Na akkoord op de aannemingsovereenkomst zorgt Danilith voor de benodigde stukken voor de aanvraag van de omgevingsvergunning.  (Constructieve tekeningen en berekeningen, daglicht- en ventilatieberekening, BENG rapportage inclusief voorlopig energielabel A+++, bouwbesluit toetsing en milieuprestatie berekening). Zodra alle stukken compleet zijn wordt de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend door Danilith.

4

voorbereiding - start productie

ditiseenfoto

Stap 4 – voorbereiding - start productie

Wanneer uw vergunning onherroepelijk is komt de bouw steeds een stukje dichterbij; eerst wordt de werkvoorbereiding in orde gemaakt, worden alle benodigde materialen voor uw woning besteld en wordt uw woning geproduceerd in onze eigen fabriek. De gevel elementen van uw woning worden in onze eigen fabriek samengesteld. U heeft dus nooit vertraging door slechte weersomstandigheden aangezien alles in eigen beheer onder geconditioneerde omstandigheden wordt gefabriceerd. Een hypermoderne metselrobot zet de bakstenen snel en uiterst precies in het juiste verband. Daarnaast wordt al een deel van de technische installaties in de wanden verwerkt. Voegwerk en het plaatsen van schrijnwerk, dorpels en ramen gebeurt vervolgens manueel in één van onze werkplaatsen. Zodra de wanden, dakpanelen en binnenmuren klaar zijn, worden deze naar de betreffende kavel getransporteerd.

5

start fundering

ditiseenfoto

Stap 5 – start fundering

Ondertussen gaan onze mensen aan de slag op uw kavel met voorbereidend grondwerk en de fundering van uw woning. Zodra de fundering gereed is en de woning geproduceerd in de fabriek plaatsen wij in enkele dagen uw woning op locatie.
Op de bouwplaats voorziet Danilith alle funderingen, de vloerplaat en alle nutsvoorzieningen.

6

start montage

ditiseenfoto

Stap 6 – start montage

Zodra de fundering gereed is wordt uw woning ter plaatse op uw kavel gemonteerd. Alles met eigen personeel en materieel. Zodra de woning is gemonteerd werken wij de woning volgens afspraak af. Naast afgewerkte woningen is het bij ons tevens mogelijk om casco te bouwen;

7

start afbouw

ditiseenfoto

Stap 7 – start afbouw

Zodra de woning wind- en waterdicht is  (casco ruwbouw)  wordt deze in diverse stappen afgewerkt conform de aannemingsovereenkomst. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de kapaftimmering, het aanleggen van vloerverwarming, overige installatiewerkzaamheden, stucwerk, de trap(pen) en binnendeuren inclusief kozijnen. Zodra dit alles gereed is wordt een afspraak met u gemaakt voor een gezamenlijke inspectie (vooroplevering). 

8

oplevering - sleuteloverdracht

ditiseenfoto

Stap 8 – oplevering - sleuteloverdracht 

Nadat de funderingsplaat is gestort wordt uw Danilith woning, binnen maximaal 120 werkbare dagen (inclusief installatietechnieken / afwerking van de woning) opgeleverd.  Vlak voordat we uw woning opleveren doen we een tussentijdse inspectie. Nadat de inspectie heeft plaatsgevonden worden eventuele gebreken voor de afgesproken opleverdatum in orde gemaakt. Het gezamenlijk doel is uiteraard de sleuteloverdracht en oplevering zonder opleverpunten! 

9

geniet van uw droomwoning

ditiseenfoto

Stap 9 – geniet van uw droomwoning

Uw woning is gereed, u kunt gaan inrichten en genieten van uw Danilith woning!

10

nazorg - garantie

ditiseenfoto

Stap 10 – Nazorg - garantie

Uw woning wordt opgeleverd met Woningborg garantie- en waarborgregeling. Mocht er onverhoopt een gebrek ontstaan – u bent verzekerd van een goede garantie en de juiste nazorg!

Maak hier een afspraak

Bent u al overtuigd? Maak dan vlug een afspraak en ontdek alle mogelijkheden.

edit afsluiten