Een kwalitatieve nieuwe woning bouwen in alle vrijheid

Deel dit artikel op

Vrijstaande nieuwe woning bouwen met Danilith

Een kwalitatieve nieuwe woning bouwen in alle vrijheid

Droom je ervan om een nieuwe, vrijstaande woning te bouwen op jouw maat? Danilith geeft je volledige vrijheid als het gaat om het realiseren van je droomhuis. Of je nu wilt bouwen op een eigen kavel of op een kavel van Danilith, jij hebt de controle. Zo kan je kiezen voor een volledig afgewerkte woning of voor een casco afwerking. Wat je ook kiest, dankzij onze unieke methode van systeembouw kan je rekenen op een kwalitatieve, snelle en betaalbare bouw.

Wat is systeembouw?

Bouwonderneming Danilith heeft al meer dan 90 jaar ervaring met systeembouw. Bij deze manier van geautomatiseerd bouwen maken we de woning grotendeels in ons atelier, waar het altijd droog en veilig werken is. Zowel het dak & de vloeren als de binnen-en buitenmuren en ook de ramen en deuren fabriceren we indoor.

Intussen is er ook een team op locatie aan de slag, dat de vloerplaten, funderingen en nutsvoorzieningen legt. Zodra alle onderdelen klaar zijn voor de bouw van je nieuwe woning, brengen we deze naar de bouwsite en monteren we je huis. Onze vakmannen werken het ten slotte af tot een instapklare woning.

Wil je je nieuwe woning extra voordelig bouwen? Kies dan voor een cascowoning die je zelf af kan werken. Zo spaar je heel wat geld uit. Wat je ook kiest, wij geven een uiterst kwalitatief huis af met traditionele materialen en een luxe afwerking.

Alle troeven op een rij

Onze traditionele, geautomatiseerde manier van een nieuwe woning bouwen, biedt je een hoop voordelen:

 • beste resultaat binnen de kortste termijn
 • betaalbare nieuwbouwwoning
 • een gecontroleerd budget
 • bouwen volgens een vastliggende timing
 • onafhankelijk van de weersomstandigheden
 • gebouwd in de stijl die bij je past
 • volgens de hoogste kwaliteits- en comforteisen
 • geen vocht en tocht dankzij het naadloze bouwsysteem
 • conform de huidige energienormen
 • brandveilige betonstructuur
 • flexibele afwerkingsgraad: instapklaar of casco

Bouwen onder vrije architectuur …

Wil je maximale vrijheid om je droomwoning te realiseren zoals jij die wil? Dan is een À la carte-woning de ideale oplossing. Met deze formule bouwen we je nieuwe woning helemaal volgens jouw wensen. Je kiest de bouwstijl en -materialen die bij je passen en tekent samen met jouw of onze architect een plan uit. Op deze formule kunnen we geen standaardprijzen plakken; alles hangt af van jouw wensen.

… of kiezen voor een cataloguswoning

Wil je het budget voor de bouw van je nieuwe systeembouw-woning binnen de perken houden, dan kan je kiezen voor de comfort-bouwformule. We hebben 9 cataloguswoningen die allemaal een eigen stijl hebben. Van een landelijke hoeve tot een strakke, moderne bungalow; ook jij vindt je droomhuis bij Danilith! Je kunt een vrijstaande comfort-woning bouwen vanaf € 149.950 incl. BTW. Ook cataloguswoningen bouwen we zowel op je eigen kavel als op een aangekochte kavel.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe een systeembouw-woning eruitziet? Neem dan snel een kijkje bij onze referenties of bestel de gratis brochure.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of persoonlijk advies. Op basis van jouw wensen en budget kunnen we een voorstel op maat leveren voor de bouw van je nieuwe (vrijstaande) woning.