De voordelen van een systeembouw huis

Deel dit artikel op

voordelen van een systeembouw huis Danilith Nederland

De voordelen van een systeembouw huis

Wilt u een systeembouw huis laten bouwen? Dan is traditionele geautomatiseerde bouw een aanrader. Deze vorm van systeembouw is in Nederland uniek omwille van de hoge kwaliteit (betonbouw) met luxe afwerking. We zetten de voordelen van deze vorm van systeembouw voor u op een rijtje.

Duurzame kwaliteit

Systeembouw, ook wel prefab bouw genoemd, is een veelgebruikte manier van bouwen in Nederland. Er bestaan verschillende soorten, maar de werkwijze van Danilith is uniek. Danilith hanteert immers een geautomatiseerd bouwsysteem dat uitsluitend werkt met traditionele materialen. De bouwmaterialen worden speciaal geselecteerd op basis van hun hoge kwaliteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken: het resultaat is altijd een duurzame systeembouw woning mét een luxe uitstraling.

Bouwen in alle vrijheid

Naast de gegarandeerde kwaliteit van een systeembouw huis, biedt het bouwsysteem van Danilith u een bijzonder grote flexibiliteit. Een vrijstaande nieuwbouwwoning laten bouwen onder vrije architectuur en op een particuliere kavel? Maak uw keuze uit twee bouwformules: Comfort en À la carte.

In de Comfort-formule vindt u negen verschillende cataloguswoningen in elke bouwstijl. Houdt u van modern of woont u liever eigentijds? Gaat uw voorkeur eerder uit naar een klassiek systeembouw huis? U kiest de Comfort-nieuwbouwwoning die past bij uw stijl en budget. Omdat u bouwt volgens een vast plan, is de prijs bovendien exact bekend. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

De À la carte-formule biedt u meer vrijheid in het bouwen van uw systeembouw woning. De architecten van Danilith bekijken uw plannen en tekenen een voorstel op maat uit. Dat stemt volledig overeen met uw woonwensen en budget en voldoet aan alle technische eisen binnen het Nederlands Bouwbesluit.

Casco of instapklaar

Of u voor Comfort of À la carte kiest, uw Danilith systeembouw woning wordt altijd casco of instapklaar – en mooi op tijd – opgeleverd. Casco betekent daarbij dat u zelf, of in eigen beheer, de woning (alleen nog van binnen) verder laat afwerken. Bij een instapklare woning regelt Danilith ook dat voor u. Zo hoeft u eigenlijk alleen nog uw koffers te pakken en te verhuizen naar uw gloednieuwe en tot in de kleinste details afgewerkte systeembouw woning.

Energieneutraal bouwen

Tot slot nog dit: Danilith kan uw huis perfect bouwen volgens de EISEN energie-neutraal.

Een systeembouw huis bekijken?

Bent u benieuwd hoe een systeembouw huis van Danilith eruitziet? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur, vraag een brochure aan of bezoek een Danilith-referentie in uw buurt.

Meer weten?

Wilt u weten hoe Danilith u kan helpen met het bouwen van een systeembouw huis? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte of kundig advies kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw woonwensen zijn, zodat we een voorstel op maat kunnen maken.