Vrijstaande nieuwbouwwoning laten bouwen? Zo pakt U het aan!

Deel dit artikel op

vrijstaande nieuwbouwwoning laten bouwen danilith woningbouw

Vrijstaande nieuwbouwwoning laten bouwen? Zo pakt U het aan!

Heeft U bouwgrond en wilt u een vrijstaande nieuwbouwwoning laten bouwen? Maar ziet u op tegen het vele werk en de stress die zo’n project met zich meebrengt? Laat u ontzorgen en kies voor systeembouw van Danilith, u zult geen bouw-stress ervaren en merken dat bouwen vooral erg leuk kan zijn.

Een nieuwbouwwoning laten bouwen

U heeft het wellicht al vaker gelezen: een nieuwe woning bouwen is een van de belangrijkste financiële beslissingen die u ooit in uw je leven zult nemen. Het laatste wat u dan wilt, is dat de bouw van uw nieuwbouwwoning niet van een leien dakje loopt en het resultaat niet naar wens is. Een goede voorbereiding en een ervaren partner kunnen u heel wat kopzorgen besparen. Als die bouwpartner ook nog eens bouwt volgens een in Nederland uniek bouwsysteem en zich houdt aan de afspraken, zit u helemaal goed. Bent u overtuigd van de voordelen van een nieuwbouwwoning? Speel dan op safe en laat uw nieuwbouwwoning bouwen met Danilith.

Systeembouw volgens Danilith

Je hebt in Nederland verschillende soorten systeembouw. Dat van Danilith springt eruit omdat het een geautomatiseerd bouwsysteem is dat uitsluitend werkt met traditionele materialen van een hoge kwaliteit. Het is bovendien een heel flexibel systeem dat elke bouwstijl aan kan en garant staat voor een luxe afwerking. Een vrijstaande nieuwbouwwoning laten bouwen onder vrije architectuur en op een particuliere kavel? Bij Danilith bent u aan het juiste adres.

Kies jouw nieuwbouwwoning

Heeft u plannen om een vrijstaande nieuwbouwwoning te laten bouwen op uw bouwgrond? Bij Danilith heeft u de keuze uit twee formules: Comfort en À la carte.

Met de Comfort-formule kiest u uit negen verschillende cataloguswoningen. Modern, klassiek, eigentijds. Er is een Comfort-nieuwbouwwoning voor elke stijl en elk budget. Omdat u bouwt volgens een vast plan, is de prijs exact bekend.

De À la carte-formule biedt u meer vrijheid in het bouwen van uw nieuwbouwwoning. De architecten van Danilith bekijken uw plannen en tekenen vervolgens een voorstel op maat uit, volledig aangepast binnen uw woonwensen en budget en aan alle technische eisen binnen het Nederlands Bouwbesluit.

Of u voor Comfort of À la carte kiest, uw nieuwbouwwoning wordt altijd casco of instapklaar opgeleverd. In het eerste geval kunt u zelf, of in eigen beheer de woning (alleen nog van binnen) verder afwerken. Bij een instapklare woning hoeft u, bij wijze van spreken, alleen uw koffers nog te pakken en te verhuizen.

> Vraag de Comfort- of de À la carte-brochure aan.

Energieneutraal

Tot slot is het nuttig te weten dat een nieuwbouwwoning laten bouwen met Danilith perfect kan volgens de EISEN energie-neutraal bouwen.

Een nieuwbouwwoning bekijken?

Heeft u plannen voor een nieuwe woning, maar wilt u graag nog wat inspiratie opdoen? Bent u benieuwd hoe een nieuwbouwwoning van Danilith eruitziet? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur of vraag een brochure aan.

Tip: In Wortegem-Petegem (België) staat een energieneutrale kijkwoning gebouwd volgens het Danilith bouwsysteem. Ze beschikt over de modernste technieken op vlak van verwarming, isolatie, ventilatie en domotica. Een aanrader om vrijblijvend eens langs te gaan!. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier.

Meer weten?

Wilt u weten hoe Danilith u kan helpen met het bouwen van een zeer energie-zuinige nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte of kundig advies kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw woonwensen zijn, zodat we een voorstel op maat kunnen maken.