Ontdek de voordelen van een kant en klare woning bouwen

Deel dit artikel op

kant en klare woning bouwen Danilith systeembouw

Ontdek de voordelen van een kant en klare woning bouwen

Wil je een huis bouwen zonder veel gedoe? Heb je geen zin in ellenlange bouwtermijnen en jarenlange renovaties? Dan is een Danilith-woning iets voor jou! Wij bouwen een kant en klare woning die volledig afgewerkt is en waar je direct in kunt, zonder aanpassingen of afwerkingen. En nee, kant en klaar wil niet zeggen dat je geen inspraak hebt in het uiterlijk van je woning, integendeel. Voordat er ook nog maar 1 lijn getekend of steen gelegd is, luisteren we aandachtig naar je wensen en ontwerpen we met onze of jouw architect het huis van je dromen.

Slimme systeembouw

Hoe we jouw kant en klare woning bouwen? Onze methode is gebaseerd op systeembouw. Dit is een geautomatiseerde manier van bouwen die betaalbaar, flexibel, kwalitatief en snel is. We hanteren deze manier van bouwen al meer dan 90 jaar en zijn dan ook 100% overtuigd van alle voordelen die het met zich meebrengt.

De 1e stap is het maken van de muren. Dit doen we binnen, in onze ateliers. Zo hebben we geen last van regen, wind of andere externe factoren. Daarna brengen we het schrijnwerk aan. Omdat het naadloos aansluit op de muren, weren we vocht en tocht uit je huis. Bovendien brengen we op de bakstenen nog een waterdichte vezelbeton en isolatie met verbindingswapening aan.

Stap 2 van de systeembouw is de afwerking van de gevel en het plaatsen van glas. Als de gevelelementen én de dakpanelen klaar zijn, transporteren we de elementen naar de werf. Hier monteren we het huis op de fundering die we eerder al bouwden.

Onze vakmannen bouwen je kant en klare woning tot in de puntjes af. Precies zoals jij het voor ogen had. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is verhuizen!

Instapklaar vs afwerkingsklaar

Behalve kant en klare woningen, bouwen we ook afwerkingsklare huizen op basis van systeembouw. De ideale optie als je bijvoorbeeld een kleiner budget hebt en zelf handig bent. In dat geval leveren we namelijk een cascowoning af waarvan je zelf de binnenafwerking moet doen. Zoals altijd biedt Danilith je alle vrijheid om je bouwdroom te realiseren op jouw manier.

Welke keuzes je ook maakt, je koopt sowieso een kwalitatief huis dat gemaakt is van traditionele materialen en luxueus is afgewerkt.

Efficiënt bouwen volgens het sleutel op de deur-principe

Een kant en klare woning bouwen we in een handomdraai. Bij Danilith werken we namelijk volgens het sleutel op de deur-principe, waarbij wij als aannemer instaan voor alle aspecten van het bouwproces. Door te werken met 1 bouwpartner heb je ook maar 1 aanspreekpunt en gaat de bouw snel vooruit.

Als exclusieve partner zijn we bovendien perfect op de hoogte van al jouw wensen. Ook op vlak van budget. Je weet van bij het begin de richtprijs en komt dus niet voor verrassingen te staan.

À la carte of Comfort, welke formule kies jij?

Onze manier van kant en klaar bouwen is sneller, vaak goedkoper, energiezuinig en voldoet aan de hoogste kwaliteit. Redenen genoeg dus om te kiezen voor Danilith.

Wij bieden 2 categorieën woningen aan: À la carte en Comfort.

De 1e formule geeft je volledige vrijheid om je kant en klare woning te bouwen zoals jij het voor ogen hebt. Onze vakmannen helpen jou om je droomhuis te realiseren binnen de afgesproken termijn.

De Comfort-formule biedt 9 huizen in verschillende stijlen, oppervlakten en prijzen. Je kan al een Comfort-woning bouwen vanaf € 153.975 (incl. btw).

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe een systeembouw-woning eruitziet? Neem dan snel een kijkje bij onze referenties, vraag onze brochure aan of breng eens een bezoek aan onze showroom.

Wil je direct al een offerte of persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. Op basis van jouw wensen en budget kunnen we een voorstel op maat leveren voor het bouwen van je kant en klare woning.