Zorgeloos bouwen? Het kan met systeembouw

Deel dit artikel op

woning bouwen zonder stress zorgeloos systeembouw danilith

Zorgeloos bouwen? Het kan met systeembouw

Een nieuwe woning bouwen brengt heel wat kopzorgen met zich mee. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen nood. Woningbouw Danilith ontzorgt je van A tot Z. Wij nemen het hele bouwproces in handen, van fundering tot afwerking. Het enige waar jij je moet over bekommeren, is de verhuis!

De voordelen van een instapklare woning

Een drukke job, de kids, sport, hobby’s … We hebben van alles te doen en niet iedereen staat te popelen om het bouwavontuur zelf nauwgezet op te volgen. Ben jij iemand die zijn bouwproject liever overlaat aan een specialist? Dan is een instapklare woning van Danilith de perfecte keuze.

Wij nemen het volledige bouwproces in handen, van de uitvoering van de werken tot de afwerking van de woning. Voor de start leggen we de bouwtermijn en het budget vast. We overhandigen vervolgens de sleutels van een uw nieuwbouwwoning. Wil je extra centen besparen en steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Dan is een casco woning beslist een optie. In dat geval neem jij de binnenafwerking voor je rekening.

Uniek in Nederland: systeembouw

Woningbouw Danilith werkt volgens het unieke concept van systeembouw. Dit is een geautomatiseerde bouw van hoge kwaliteit en met een luxueuze afwerking. De bouw van een nieuwe woning gebeurt grotendeels in de productiehal. Hier worden we niet beïnvloed door weersomstandigheden en andere factoren die de bouw kunnen afremmen. De afwerking van de gevelelementen gebeurt handmatig. Daarna transporteren we alle bouwelementen naar de kavel, waar we jouw nieuwbouwwoning monteren.

Een bouwformule op jouw maat

Je kan, naargelang jouw voorkeur en situatie, kiezen tussen 2 bouwformules: Comfort en À la carte.

Beschik je over een beperkt budget? Dan is onze eerste formule het perfecte antwoord. We bieden meerdere Comfort-woningen in uiteenlopende stijlen aan: voor elk wat wils!

Andere ideeën of je eigen stempel drukken op je nieuwe woning? Dan is de À la carte-formule beslist jouw ding! Binnen deze flexibele formule kan je naar hartenlust kiezen en je woondroom zelf creëren.

> Vraag de Comfort- of de À la carte-brochure aan.

Duidelijke communicatie en opvolging

Welke optie je ook kiest, we garanderen je steeds een gestructureerde en heldere manier van werken. Zo leggen we de bouwtermijn en de timing op voorhand vast en heb je tijdens het bouwproces maar 1 contactpersoon: de projectleider. Hij volgt de bouw op tot in de kleinste details en waakt over het tijdschema en de kosten. De projectleider informeert jou over het bouwproces, is steeds aanspreekbaar en ontvangt je graag ter plaatse voor een rondleiding. Omdat Danilith de enige aannemer is van jouw project, blijven de communicatielijnen kort en rechtstreeks.

Spring even binnen

Wil je een nieuwbouwwoning bouwen zonder stress, maar ben je nog niet volledig overtuigd van het concept systeembouw? Kom gewoon eens langs in onze showroom, bezoek een Danilith-referentie in jouw buurt of vraag een brochure aan.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Danilith jouw bouwproces op wieltjes laat lopen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor een offerte of adviestips ben je bij ons aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen en budget kunnen we een voorstel op maat leveren voor het bouwen van een nieuwbouwwoning onder vrije architectuur op particuliere kavels.