Een woning bouwen zonder stress? Kies voor systeembouw!

Deel dit artikel op

woning bouwen zonder stress zorgeloos systeembouw danilith

Een woning bouwen zonder stress? Kies voor systeembouw!

Een nieuwbouwwoning bouwen, bezorgt de meeste mensen heel wat stress. Zie jij ook op tegen de rompslomp van een bouw? Je kan je je bouwproject uit handen geven aan woningbouw Danilith. Wij volgen het volledige bouwproject voor jou op, van fundering tot de afwerking. Het enige wat jij moet plannen, is je verhuizing!

De luxe van een instapklare woning

Een fulltime baan, kinderen, sport en hobby’s … We hebben het allemaal druk en niet iedereen heeft tijd of zin om veel energie te steken in het bouwen van een nieuwe woning. Ben jij iemand die zijn bouwproject liever overlaat aan een expert? Dan is een instapklare woning van Danilith een ideale oplossing.

Wij coördineren het volledige bouwproces voor jou, van de uitvoering van de werken tot de afwerking van je huis. Voordat de bouw van start gaat, leggen we de bouwtermijn en het budget vast, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Je ontvangt de sleutels van een instapklare nieuwbouwwoning, waar je direct in kan trekken. Wil je geld besparen en ben je zelf een handige harry, dan kan je ook kiezen voor een afwerkingsklare woning. In dat geval sta je zelf in voor de binnenafwerking.

Uniek in Nederland: systeembouw

Woningbouw Danilith werkt volgens het unieke concept van systeembouw. Dit is een geautomatiseerde bouw van hoge kwaliteit en met een luxe afwerking. De productie van een nieuwe woning gebeurt grotendeels binnen. Hier hebben we geen last van vorst, wind, regen, vandalisme en andere factoren die de bouw kunnen vertragen. De afwerking van de gevelelementen gebeurt manueel. Daarna brengen we alle bouwelementen over naar de bouwwerf, waar we jouw nieuwbouwwoning monteren.

Een bouwformule die bij je past

Voor de bouw van je nieuwbouwwoning kan je kiezen tussen 2 bouwformules: Comfort en À la carte.

De 1e formule is ideaal als je een beperkter budget hebt. We bieden 9 Comfort-woningen in verschillende stijlen aan, waarvan de prijs begint bij € 166.465, inclusief btw. Of je nu houdt van modern, klassiek of landelijk, in dit aanbod vind je ongetwijfeld je gading!

Wil je toch meer keuzevrijheid of heb je een sterke visie over je nieuwe huis? Dan is de À la carte-formule iets voor jou! Binnen deze flexibele formule zit je nergens aan vast en kan je moeiteloos je droomhuis bouwen.

> Vraag de Comfort- of de À la carte-brochure aan.

Transparante manier van werken

Welke bouwformule je ook kiest, je profiteert altijd van onze duidelijke en transparante manier van werken. Zo leggen we de bouwtermijn en de timing van tevoren vast en heb je tijdens de bouw van je nieuwe woning ook maar 1 contactpersoon: de projectleider. Hij volgt de bouw op tot in het kleinste detail en waakt over de timing en kosten. De projectleider houdt jou ook op de hoogte van het bouwproces, is altijd bereikbaar voor vragen en ontvangt je graag op de bouw voor een rondleiding. Omdat Danilith de enige aannemer is van jouw project, blijven de communicatielijnen kort en direct.

Neem een kijkje

Wil je een nieuwbouwwoning bouwen zonder stress, maar ben je nog niet volledig overtuigd van het concept systeembouw? Kom gewoon eens langs in onze showroom (in België), bezoek een Danilith-referentie in jouw buurt of vraag een brochure aan.

Meer weten?

Wil je weten hoe Danilith je kan helpen met de bouw van een nieuwe woning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een offerte of een woordje advies ben je bij ons aan het goede adres. Op basis van jouw wensen en budget kunnen we een voorstel op maat leveren voor het bouwen van een nieuwbouwwoning onder vrije architectuur op particuliere kavels.

Kom ons ontdekken

Naast onze modelwoningdagen kan je Danilith ook ontdekken op één van onderstaande events. Tot binnenkort!