Een vrijstaande woning bouwen met Danilith

Deel dit artikel op

vrijstaande woning bouwen systeembouw prefab Danilith

Een vrijstaande woning bouwen met Danilith

De keuze is gemaakt, je wil liever een (vrijstaande) woning bouwen dan kopen. Dan moet je op zoek naar geschikte aannemers of een bouwonderneming die jouw droomwoning realiseert. Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op met Danilith. Met meer dan 90 jaar ervaring kan Danilith ongetwijfeld een interessant voorstel op maat uitwerken. Kom hier alvast meer te weten over wat Danilith voor jou kan betekenen.

Hoe wij (vrijstaande) huizen bouwen

Sleutel op de deur

Danilith is niet zomaar een bouwonderneming. Wij werken namelijk volgens het ‘sleutel op de deur-principe'. Daarbij staat één bouwpartner in voor het hele bouwproces.

Voordelen? Je kan met al je vragen terecht bij één vertrouwd aanspreekpunt en de bouwtermijn is korter. Ook krijg je vooraf een duidelijke richtprijs (inschatting van de kostprijs.) Je kiest met andere woorden voor een zorgeloze aanpak.

Traditionele geautomatiseerde bouw / systeembouw in ons (het) atelier

Daarnaast bouwen wij onze huizen volgens een unieke methode: systeembouw / (of) prefab bouw. Bij systeembouw maken wij de gevels, het buitenschrijnwerk en de dakpanelen in een atelier en niet op de werf. Als alle onderdelen klaar zijn, worden ze getransporteerd en geïnstalleerd op locatie.

Voordelen? Deze bouwmethode is sneller, vaak goedkoper, energiezuinig en voldoet aan de hoogste kwaliteit! Meer info over deze unieke bouwmethode vind je hier.

Keuze uit 2 bouwformules

Een vrijstaand huis bouwen in alle vrijheid? Dan ga je best voor een À la carte-woning: een nieuwbouw woning onder vrije architectuur (volledig volgens jouw voorkeuren).

Geef je de voorkeur aan een typewoning? Ga dan voor onze Comfort-formule en kies 1 van de 9 cataloguswoningen, aangepast aan ieders smaak en budget.

Mate van afwerking

Je kan de mate van afwerking steeds zelf kiezen. Ben je zelf handig en je kan wat tijd vrijmaken om de handen uit de mouwen te steken? Dan kan je kiezen voor een casco afwerking. Hierbij neem je een deel van de binnenafwerking voor eigen rekening.

Je kan moeilijk tijd vrijmaken en je bent niet zo handig? Kies dan voor een instapklare woning waarbij je alleen nog hoeft in te pakken en verhuizen.

Wat kost het om een vrijstaande woning te bouwen?

De kostprijs van een vrijstaande woning wordt bepaald door het casco en de mate van afwerking. Daar komen tegenwoordig ook nog heel wat kosten bij om te voldoen aan de steeds strengere energienormen.

De prijs om een huis te bouwen uit onze A la carte formule hangt volledig af van jouw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een volledig voorstel op maat.

De prijs van een vrijstaand huis uit ons Comfort aanbod start al vanaf € 149.950 (btw inbegrepen). Je hebt hierbij de keuze uit 9 cataloguswoningen.

TIP: een nieuwe woning bouwen binnen jouw budget? Lees deze 10 tips.

Bouwen met Danilith

Bovenstaande maakt duidelijk dat wij onze klanten alle vrijheid willen geven. Maar er is meer. Als jij ons je vertrouwen geeft, doen we er alles aan om het bouwproces zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zonder zorgen.

Dit vertaalt zich onder meer in het feit dat wij continue kwaliteitscontroles uitvoeren, zelfs tijdens het transport van de woningelementen. Wij beschikken immers over onze eigen transportdienst.

Wij beschikken zelfs over een eigen EPC-verslaggever die vanaf het ontwerp van de plannen klanten begeleidt en adviseert, en dit gedurende het hele bouwtraject. Zo halen wij de strengste energienormen moeiteloos.

Benieuwd hoe Danilith dit alles in de praktijk verwezenlijkt? Bekijk onze referenties of vraag de gratis brochure aan over het bouwen van een huis.

Persoonlijk advies krijgen of een afspraak maken? Contacteer ons hier.