Een kant en klare woning laten bouwen begint bij Danilith

Deel dit artikel op

kant en klare woning laten bouwen huis danilith nederland

Een kant en klare woning laten bouwen begint bij Danilith

Bij het bouwen van een huis komt heel wat kijken. Wil je het snel en goed doen, dan kan je je woning ook laten bouwen door een professional zoals Danilith. Als allround bouwpartner kunnen wij de volledige bouw op ons nemen, van ontwerp tot afwerking.

1 partner, 1 aanspreekpunt

Redenen genoeg om je vrijstaande huis te laten bouwen door Danilith. Zo werken we volgens het sleutel op de deur-principe. Dit wil zeggen dat wij als bouwonderneming instaan voor alle aspecten van het bouwproces. Je hebt dus maar 1 aanspreekpunt voor de volledige duur van de bouw: je projectleider. Hij is op de hoogte van je wensen en volgt het project nauwkeurig op. Ook op vlak van budget. Zo gaat de bouw snel vooruit zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Voor je het weet, krijg je de sleutel van je nieuwe huis en kan je verhuizen!

Efficiënt bouwsysteem

Hoe het komt dat wij zo snel en efficiënt zijn? Omdat we de productie van onze woningen al meer dan 90 jaar baseren op systeembouw. Dit is een geautomatiseerde manier van bouwen die flexibel, snel, kwalitatief en betaalbaar is. Als je bij ons je woning laat bouwen, gebeurt dat grotendeels binnen, in onze ateliers. Hier hebben externe factoren zoals wind, regen, vorst en vandalisme geen invloed op het bouwproces.

Onze vakmannen beginnen met het maken van de gevelelementen. Dit gebeurt m.b.v. een robot, die de handgevormde bakstenen snel en accuraat plaatst. Vervolgens brengen we een waterdicht vezelbeton en isolatie met verbindingswapening aan op de bakstenen. Ook het schrijnwerk produceren we in het atelier. Zodra de gevelelementen én de dakpanelen klaar zijn, transporteren we de elementen naar de werf.

Kies de graad van afwerking

Op de werf monteren we het huis op de fundering die we eerder al legden. Onze vakmannen werken je woning tot in de puntjes af. Je kan kiezen om een kant en klaar huis te laten bouwen, maar ook een afwerkingsklare woning. In dat geval sta je zelf in voor de binnenafwerking van je cascowoning. Je kan dan nog niet direct intrekken in je woning, maar je spaart wél geld uit. Danilith biedt jou de mogelijkheid je woondroom te realiseren op jouw manier, volgens jouw wensen en budget.

Formule op maat

Is je budget niet onbeperkt, dan kan je een Comfort-woning laten bouwen. De Comfort-formule biedt 9 huizen in verschillende stijlen, oppervlakten en prijzen. Je hebt al een Comfort-woning voor € 153.975 (incl. btw).

Met de À la carte-formule heb je nog meer vrijheid om het huis van je dromen te realiseren. Of je nu een klassieke, moderne of landelijke woning wilt laten bouwen, onze architect vertaalt jouw stijl moeiteloos naar een passend voorontwerp.

Zodra je het ontwerp goedkeurt, regelen wij de bouwaanvraag, vergunningen en andere administratieve zaken. Je mag nu ook alle materialen en technieken uitzoeken voor je huis. Daarvoor nodigen we je graag uit in onze showroom in Etten-Leur.

Wat je ook kiest, je krijgt een kwalitatief huis dat gemaakt is van traditionele materialen, luxueus is afgewerkt én voldoet aan alle energienormen.

Klaar voor de nieuwbouwnormen 2021

Vanaf 2021 moet elk huis een bijna-energieneutraal gebouw (BENG) zijn en niet te veel energie gebruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bij Danilith kan je nu al een energiezuinige woning laten bouwen die voldoet aan de nieuwste bouwnormen. Hét bewijs is onze nieuwe BENG-kijkwoning, die je kan vinden in Wortegem-Petegem, in België. Door gebruik te maken van de modernste technieken op vlak van verwarming, isolatie, ventilatie en domotica scoren we zelfs beter dan BENG!

Neem een kijkje

Wil je met eigen ogen ons BENG bewonderen? Breng dan een bezoek aan de ultramoderne kijkwoning in Wortegem-Petegem (België). Het huis is elk weekend te bezichtigen tussen 14 en 17 uur (behalve op feestdagen en in vakantieperiodes). Past het niet tijdens de openingsuren, dan kan je ook een afspraak maken.

Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen in onze showroom, onze referenties checken of de brochure bestellen.

Wil je direct al een offerte of persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. Op basis van jouw wensen en budget kunnen we een voorstel op maat leveren voor het laten bouwen van je woning.

Kom ons ontdekken

Naast onze modelwoningdagen kan je Danilith ook ontdekken op één van onderstaande events. Tot binnenkort!