Danilith bouwt jouw woning, van A tot Z

Deel dit artikel op

kant en klare woning laten bouwen huis danilith nederland

Een kant en klare woning laten bouwen begint bij Danilith

Bij het bouwen van een huis komt heel wat kijken. Wil je het snel en goed doen, dan kan je je woning ook laten bouwen door een professional zoals Danilith. Als allround bouwpartner kunnen wij de volledige bouw op ons nemen, van ontwerp tot afwerking.

Slechts één contactpersoon

Voordelen genoeg om in zee te gaan met Danilith voor de bouw van je alleenstaande woning. Doordat we het sleutel op de deur principe toepassen behartigen we alle facetten van het bouwproces. Je hebt dus maar 1 contactpersoon voor de volledige duurtijd: je projectmanager. Hij/zij is op de hoogte van je wensen en volgt het project nauwgezet op. Ook op vlak van budget. Zo vordert alles vlot zonder dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. In een mum van tijd krijg je de sleutel van je nieuwe huis en kan je verhuizen!

Doeltreffend bouwsysteem

Hoe het komt dat wij zo snel en efficiënt zijn? Omdat we voor de productie van onze woningen nagenoeg 100 jaar ervaring hebben met systeembouw. Dit is een geautomatiseerde manier van bouwen die flexibel, snel, kwalitatief en betaalbaar is. Als je bij ons je woning laat bouwen, gebeurt dat grotendeels in onze productiehallen. Hier hebben externe factoren zoals weersomstandigheden en vandalisme geen invloed op het bouwproces.

Het productieproces begint met het produceren van de gevelelementen. Dit gebeurt via een robot, die de handgevormde bakstenen snel en accuraat plaatst. Vervolgens brengen we een waterdicht vezelbeton en isolatie met verbindingswapening aan op de bakstenen. Ook de productie van het schrijnwerk (ramen/deuren/dakkapellen)  gebeurt in onze ateliers. Zodra de gevelelementen én de dakpanelen klaar zijn, zorgen we ervoor dat ze snel op de kavel worden geleverd.

Op de kavel monteren we het huis op de fundering die we eerder al legden. Onze vakmannen werken je woning tot in de details af. Je kan kiezen om een kant en klaar huis te laten bouwen of  een casco woning. In dat geval neem jij de binnenafwerking zelf voor je rekening. Je huis is dan nog niet meteen instapklaar, maar je spaart wél geld uit. Danilith biedt jou de mogelijkheid je woondroom te verwezenlijken op jouw manier, volgens jouw wensen en budget.

Formule op maat

Heb je een beperkt budget, dan kan je een Comfort-woning laten bouwen. De Comfort-formule biedt meerdere huizen in verschillende stijlen, oppervlakten en prijzen.

Met de À la carte-formule kan je nog meer je eigen stempel drukken op je woning. Of je nu een klassieke, moderne of landelijke woning in gedachten hebt, onze architect giet jouw stijl moeiteloos in een passend voorontwerp.

Zodra we de goedkeuring van het ontwerp ontvangen regelen wij de bouwaanvraag, vergunningen en het ander papierwerk. Je mag nu ook alle materialen en technieken kiezen voor je huis. Daarvoor spreken we graag af in onze showroom te Etten-Leur.

Waarvoor je ook opteert, het resultaat is een kwalitatief huis dat gemaakt is van traditionele materialen, dat luxueus is afgewerkt én voldoet aan alle energie-eisen.

BENG-proof

Vanaf 2021 moet elk huis een bijna-energieneutraal gebouw (BENG) zijn en niet te veel energie gebruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bij Danilith kan je nu al een energiezuinige woning laten bouwen die voldoet aan de meest recente bouwnormen. Hét bewijs is onze nieuwe BENG-kijkwoning, die je kan vinden in Wortegem-Petegem, in België. Door gebruik te maken van de meest recente technieken op vlak van verwarming, isolatie, ventilatie en domotica scoren we zelfs beter dan BENG!

Bezoek onze kijkwoning

Benieuwd naar ons BENG? Kom dan even langs in de hypermoderne kijkwoning in Wortegem-Petegem (België) en maak een afspraak bij ons. 

Je kan natuurlijk ook binnenspringen in onze showroomonze referenties raadplegen of de brochure bestellen.

Wil je direct al een offerte of persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. Op basis van jouw wensen en budget stellen we een voorstel op maat op.