Comfort aanbod: 9 cataloguswoningen voor ieders budget

Deel dit artikel op

cataloguswoning bouwen systeembouw cataloguswoningen danilith nederland bouwonderneming

Comfort aanbod: 9 cataloguswoningen voor ieders budget

Wil je bouwen? Dan is het nu dankzij de historisch lage rentes op hypothecaire leningen een goed moment om je plannen te realiseren. Voor gezinnen die al een tijdje een huis huren en beschikken over wat eigen kapitaal, wordt de drempel om voor een eigen woning te gaan plots een stukje lager. Zeker als ze voor een Comfort woning van Danilith kiezen.

Betaalbaar bouwen met de Comfort formule

Waarom zou een woning duurder moeten zijn dan huren? Met de Comfort cataloguswoningen bewijst Danilith dat bouwen voor iedereen perfect financieel haalbaar is.

In het Comfort aanbod vind je cataloguswoningen van verschillende prijsniveaus en omvang. Het zijn evenwel stuk voor stuk kwalitatieve woningen die gebouwd worden volgens een vast plan. Dat heeft een positieve impact op de kostprijs en laat toe om binnen een afgesproken budget en termijn de woning te bouwen.

Kies uit 9 cataloguswoningen

Het Comfort aanbod bestaat vandaag uit 9 cataloguswoningen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en types, van strak tot klassiek, met of zonder garage en andere interessante opties. Jij kiest de woning die past binnen jouw budget.

Hoe groot wil je bouwen? Wel, de totale oppervlakte van een Comfort woning schommelt tussen de 107 en 205 m². En hoeveel kost een Comfort woning? De prijzen van onze cataloguswoningen starten vanaf 149.950 euro, inclusief btw!

De buitenafwerking van de cataloguswoningen omvat onder andere:

  • Hemelwaterafvoer en goten type zink
  • Handgevormde bakstenen
  • Kunststof ramen/deuren (draai-kiep)
  • Isolerende dubbele beglazing
  • Keramische dakpannen

De binnenafwerking van de cataloguswoningen omvat onder andere:

  • Gebalanceerde ventilatie (warmteterugwinsysteem van Brink)
  • Muren/plafonds behangklaar
  • Muren met geëxpandeerde kleibeton (voor extra thermische en akoestische isolatie)
  • Muurdikte van 28 cm = > isolatiewaarde = > bruikbaar binnen oppervlak

Zorgeloos een woning bouwen met Danilith

Met Danilith bouw je zonder zorgen. Wij bouwen namelijk volgens het sleutel op de deur-principe waarbij 1 bouwpartner instaat voor het hele bouwproces. Je kunt dus altijd rekenen op een vertrouwd aanspreekpunt en een kortere bouwtermijn.

Wij bouwen woningen volgens een volledig eigen en uniek bouwsysteem. Noem het prefab bouwen of systeembouw. We werken daarbij met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. De opbouw van de muren, de plaatsing van het schrijnwerk, de productie van de dakpanelen en de afwerking van de gevels gebeurt allemaal binnen, in onze ateliers.

Als grote bouwonderneming hebben we een eigen energie-expert in dienst die vanaf het ontwerp van de plannen, en dit gedurende het hele bouwtraject, de klanten begeleidt en adviseert. Zo voldoen onze nieuwbouwwoningen steeds aan de strengste energienormen.

Benieuwd hoe Danilith dit alles in de praktijk brengt? Bekijk onze referenties of vraag onze gratis brochure aan.

Persoonlijk advies krijgen of een afspraak maken? Contacteer ons hier.